Tuin- & Kamerplanten

Dagelijks zijn onze inkopers op pad om nieuwe planten in te kopen. Een groot deel van ons assortiment planten kopen wij in via de veiling waar we deze direct prijzen en verdelen over de filialen. Hierdoor kunnen wij onze winkels dagelijks voorzien van nieuwe aanvoer en een actueel assortiment. Ook kopen wij rechtstreeks bij diverse kwekerijen waardoor wij altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Snijbloemen

Dagelijks worden door onze inkopers de snijbloemen ingekocht via de veiling. Deze snijbloemen worden dezelfde dag nog verpakt, verwerkt en verdeelt over de filialen. In bijna al onze filialen beschikken wij over een gekoelde bloemenafdeling zodat de kwaliteit zo lang mogelijk bewaard blijft.

Grond & Grind

Naast ons eigenmerk potgrond en tuinaarde verkopen wij ook diverse speciale soorten potgrond en tuinaarde. Ook bieden wij een ruim assortiment zand, grind en split.

Diervoeders

In onze diervoederafdeling bieden wij een uitgebreidt assortiment diervoeders en dierbenodigheden. Door groot in te kopen kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden.
Ook krijgen wij een steeds groter assortiment eigen merk artikelen zoals bijvoorbeeld Budget Kattenbakvulling.

Mandwerk

Wij hebben altijd een uitgebreid assortiment mandwerk. Van kleine hangertjes, tot grote balkonbakken. Regelmatig ook nieuwe soorten en modellen. En altijd tegen scherpe prijzen.

Potterie

Wij hebben altijd een uitgebreid assortiment potterie. Van kleine bloempotjes voor een kamerplantje. Tot grote terraspotten. Regelmatig krijgen wij hiervan nieuwe aanvoer. Door groot in te kopen kunnen wij ook hierbij scherpe prijzen hanteren.

Vuurwerk

De laatste drie dagen van december verkopen wij ook vuurwerk.
Houd in december onze website in de gaten voor meer informatie.
LET OP!! Wij verkopen alleen vuurwerk in Rhoon, Zuidland & Ridderkerk.